Hovednummer  (+45) 96 18 14 41         Steen direkte  (+45) 40 13 30 89         E-mail  odinsvej21@mail.dk​

Din lokale montør i Nord- og Nordvestjylland

Se vores brochure om vores firmaprofil

​I 2002 startede Steen Christensen som montage- og servicemontør i Aalborg under den landsdækkende sammenslutning af selvstændige montører Dansk Portservice. Han servicerede da kunder i Thy og på Mors. Året efter overtog han dette område, hvilket blev starten som selvstændig montage- og servicemontør under Dansk Portservice.

Værdisæt og målsætning
For Steen Christensen er kvalitet en mærkesag, og han måler sin succes på tilfredse kunder. Derfor stiller han også store krav til sine ansatte, der alle har stor erfaring og branchekendskab.

Dansk Portservice – Nordvestjylland ønsker at være en troværdig virksomheden, hvorfor firmaet lægger stor vægt på overholdelse af aftaler – både når det gælder kvalitet, pris og tidsplaner.

Både vores industriporte, garageporte og brandporte, for blot at nævne et lille udvalg indenfor dansk portservice, er af særdeles høj kvalitet og til en fornuftig pris. De bliver altid leveret og monteret indenfor aftalte tidsramme.

Målet er at Dansk Portservice – Nordvestjylland bliver en blandt de største aktører inden for portservice og montage i denne del af landet. Derfor bygger et samarbejde med Dansk Portservice – Nordvestjylland på:

  • Høj kvalitet
  • God rådgivning
  • Tillid

Ønsker du yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte virksomheden.

​​Her ses vores værksted og Steen Christensen, der til daglig driver virksomheden.
​Se resten af medarbejderstaben her.